Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2013 12:46 - Поп фолк певицата Ваня - биография и кариера
Автор: vanqp Категория: Музика   
Прочетен: 10364 Коментари: 0 Гласове:
-1



image

 Ваня е  родена на 3 септември в град Пазарджик под зодиакалния знак на девата. Определя се като широкоскроена личност със силен характер. Винаги здраво стъпила на земята, тя е деликатна и дипломатична с хората около себе си. В свободното си време обича да чете окултна литература и езотерика, както и криминалните романи на Агата Кристи. Стреми се към духовно израстване и не отдава голямо значение на материалното.

Най-голямата страст на Ваня обаче е музиката. Любимите й певици  са Шаде и Мейси Грей. Възхищава се на Сердар Ортач и Цеца Ражнатович. Тя самата изпълнява майсторски повече от 200 песни - попфолк, сръбски, гръцки, фолклор, естрада, латино. Автор е на текстовете на някои от нейните парчета, пише и за колеги. Таланта си е наследила  от своята майка, която е била солистка във фолклорен ансамбъл "Пирин" - Благоевград. Певческите й изяви започват още от 6-годишна възраст. На 10 вече е част от музикалния духов оркестър на ОУ "Христо Смирненски".  Дълго време се занимава активно с пеене, след което прекъсва и се захваща със собствен бизнес до запознанството си с DJ Дамян, който е неин спътник в живота и на сцената. Той я насърчава да гради попфолк кариера – самостоятелно и в комбина с него. Още с първите им съвместни изяви чаровниците завладяват сърцата на феновете и печелят наградата за Дует на 2011 година от сп. "Нов фолк". image Ваня и Дамян влизат успешно и в още  едно амплоа - на водещи първо на Националното турне "Лято с Фен ТВ 2011г.", а после и на партито по случай осмия рожден ден на музикалната медия. За нежната половинка от тандема това е съвсем нова роля, но тя я приема с голям ентусиазъм, а по реакцията на публиката става ясно, че се е справила отлично.

За кратко време Ваня се налага като желан  изпълнител, добър текстописец, интересна водеща и дава заявка за сериозно и запомнящо се присъствие в българския шоубизнес!
 

Хитове: "Котето" (дует с Дамян), "Пробвай се с друга", "Знаем си номерата", "Рекламация", "За кого се мислиш", "Къде си" (дует с Дамян), "Нецензурно" (дует с Дамян), "Пак ще те желая" (дует с Дамян).

image
Дълбок и магнетичен тембър, секси визия и уникално присъствие  са само част от качествата на Ваня, които я превърнаха в любимка на феновете още със стъпването й на музикалната сцена.

Страхотната си вокална постановка Ваня донякъде дължи на своята майка, която е била солистка на фолклорен ансамбъл „Пирин” – Благоевград. А завидната си форма поддържа с упражнения във фитнес залата и здравословно хранене.

След като възпя едно от най-миловидните създания - котето, и направи рекламация на мъжете, певицата даде сериозна заявка за интересни творчески предложения, които очакваме с нетърпение…

image



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vanqp
Категория: Музика
Прочетен: 17706
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930